Summit Power

  »  

Veelzijdige en compacte aggregaat besturing voor eenvoudige applicaties

Woodward is bekend om haar besturing- en beveiligingssystemen specifiek ontworpen voor energiegerelateerde industriële applicaties. De easYgen®-serie is onlangs uitgebreid met vier nieuwe modellen. Deze besturing- en bewakingsmodules zijn nu voor een breed marktsegment beschikbaar, met name zeer aantrekkelijk voor toepassingen in de zogenaamde ‘low-end markt’ voor aggregaten.

De modulen zijn zeer compact van bouwvorm, ondanks het grote aantal in- en uitgangen. Een redelijk aantal componenten in uw schakelkast kan worden vervangen door deze modules, hierdoor is een kleinere schakelkast mogelijk. Cruciaal hierbij is dat de modules eenvoudig bedienbaar, een zeer hoge functionele betrouwbaarheid hebben en snel en breed inzetbaar zijn.

Lees meer en bekijk de video


Noodstroomvoorziening voor licht kritische toepassingen

Summit Power introduceert de nieuwe line-interactive noodstroomvoorzieningen van Salicru Electronics. De nieuwe modellen zijn herkenbaar aan het frisse en moderne uiterlijk en zorgen voor een betrouwbare beveiliging tegen stroomstoringen en -uitval.

Lees meer


Energiemonitoring bij Mifa

Mifa, de specialist in aluminium extrusieprofielen, produceert compleet afgewerkte precisieproducten in maattoleranties vanaf ± 0,02 mm. Een energiemonitoringsysteem is daarbij onontbeerlijk om het verbruik eenvoudig en overzichtelijk in kaart te brengen. Door de vele uitbreidingen en aanpassingen  van de afgelopen jaren voldeed het vorige systeem niet meer aan de wensen.

Lees voor welke oplossing Mifa heeft gekozen.


Summit Power B.V. officiële distributeur Algodue Elettronica S.r.L

Summit Power is dé specialist op het gebied van betrouwbare energietechnische oplossingen, waaronder bewaking en -besturingssystemen voor aggregaten, meet- en beveiligingsrelais, transformatoren voor laag- en middenspanningsinstallaties, AC- en DC-voedingen en no-break systemen. Het portfolio van Algodue Elettronica vormt een welkome aanvulling op het bestaande gamma.