Summit Power

  »  
  »  

Noodstroomvoorziening voor licht kritische toepassingenSalicru ADVANCE R

Summit Power introduceert de nieuwe line-interactive noodstroomvoorzieningen van Salicru Electronics. De nieuwe modellen zijn herkenbaar aan het frisse en moderne uiterlijk en zorgen voor een betrouwbare beveiliging tegen stroomstoringen en -uitval.

Nieuwe modellen             
De ADVANCE–serie wordt nu gecompleteerd door aanvulling van de compacte ADVANCE-R in 1U-format en eenSalicru ADVANCE RT2 staande uitvoering, de ADVANCE-T. De ADVANCE R neemt zeer weinig ruimte in door de zeer geringe inbouwdiepte van 216mm en is leverbaar in een vermogen van 750VA, 1.000VA en 1.500VA. De apparatuur wordt op de ADVANCE R aangesloten met vier IEC-C13 stekkers. De ADVANCE-T is leverbaar in vermogensbereik van 850VA tot 2.000VA. Tot slot is er nog de RT2 die leverbaar is met een vermogensbereik van 800VA tot 3.000VA.

Display

Een hoog contrast uitleesvenster voorziet de gebruiker in één oogopslag van alle benodigde informatie over de status van de UPS. Door een draaibaar uitleesvenster en de twee stabilisatiesteunen wordt de ADVANCE-RT2, met een inbouwhoogte in 2U-format, eenvoudig en snel getransformeerd tot een staande uitvoering.

Salicru ADVANCE T

De UPS ADVANCE-RT2 en T-modellen beschikken verder over een intelligente acculader, handmatige accutest, configureerbare uitgangen (8 x IEC-C13) en de autonomietijd kan worden vergroot door het bijplaatsen van externe batterijkasten.

Productkenmerken

  • Permanente spanning stabilisatie
  • Pure sinusvorm uitgang
  • Compatibel met voedingssystemen voor automatische arbeidsfactorcorrectie
  • Automatische accutest
  • Koude start
  • Uitgebreide communicatiemogelijkheden

Toepassingen

Het gebruik van deze noodstroomvoorziening van Salicru leidt tot een lager stroomverbruik door een hoger rendement. De ADVANCE-serie is uitstekend toe te passen als back-up voeding voor entry-level servers, routers, switches, hubs, access points, opslagapparatuur in dataracks, transactiesystemen en beveiligingstoestellen.

Bekijk de productdatasheets:

Salicru staat op de Hannover Messe van 23 tot 27 april - Hal 13, Stand B43

Deze beurs gratis bezoeken? Neem contact met ons op.

Hannover messe