Summit Power

  »  
  »  

Veelzijdige en compacte aggregaat besturing voor eenvoudige applicaties

Woodward is bekend om haar besturing- en beveiligingssystemen specifiek ontworpen voor energiegerelateerde industriële applicaties. De easYgen®-serie is onlangs uitgebreid met vier nieuwe modellen. Deze besturing- en bewakingsmodules zijn nu voor een breed marktsegment beschikbaar, met name zeer aantrekkelijk voor toepassingen in de zogenaamde ‘low-end markt’ voor aggregaten.

De modulen zijn zeer compact van bouwvorm, ondanks het grote aantal in- en uitgangen. Een redelijk aantal componenten in uw schakelkast kan worden vervangen door deze modules, hierdoor is een kleinere schakelkast mogelijk. Cruciaal hierbij is dat de modules eenvoudig bedienbaar, een zeer hoge functionele betrouwbaarheid hebben en snel en breed inzetbaar zijn.

De easYgen®-600 en -800 wordt toegepast als primaire voeding, ook wel eilandbedrijf geheten en de easYgen® 1600-1800 wordt ingezet voor noodstroombedrijf, waarbij automatisch tussen het net- en noodbedrijf(AMF) wordt geschakeld.

De easYgen®-600 en -1600 zijn uitgevoerd met een monochroom uitleesvenster en een logboek tot 99 gebeurtenissen voor gedetailleerd onderzoek. Verder zijn er uitgebreide communicatiemogelijkheden, zoals USB, MODBUS RS-485 en CAN(J-1939) voor koppeling naar de ECU van moderne verbrandingsmotoren.

De -800 en -1800 beschikken over een groter en hoog contrasterend TFT-LCD uitleesvenster, additionele stroomingang voor aardfoutmeting en -beveiliging, uit te breiden met in- en uitgangsmodulen en een micro SD geheugenkaart voor vergroting van het logboek. De communicatie is verder uitgebreid met een Ethernet-poort en MODEM (RS-232). Relais voor de startmotor en brandstofklep kunnen stromen verwerken tot 16A.

De configuratie kan zowel op het toestel zelf of met de software Toolkit-SC worden ingevoerd en aangepast. De ingevoerde parameters worden met een wachtwoord beveiligd, vastgelegd in een niet vluchtig geheugen en kunnen worden afgedrukt en hergebruikt.      

Bekijk de productspecificaties van de easYgen-600 & -800                                             

Woodward easYgen 600Woodward easYgen 800

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk de productspecificaties van de easYgen-1600 & -1800    

Woodward easYgen 1600Woodward easYgen 1800